Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Training: Personal coaching 1-op-1: Haal het beste uit jezelf

Aangeboden door: Patricia de Groot - Business + Life coach

 • Beschrijving
 • Overzicht
 • Docenten
 • Testimonials

Haal het beste uit jezelf!

In deze 2-daagse sta jij 100% centraal. Dit is 'personal coaching' programma met het krachtigste resultaat.

Eindelijk eens weten wat je nou echt wil in je leven? Weten wat je tegenhoudt, je belemmeringen zijn om voluit te leven en je doel(en) te bereiken? Tijdens deze sessie kom je onder andere te weten wat jouw drijfveren zijn. Wat je energie kost en hoe je die innerlijke batterij weer tot het randje met energie kunt opladen.


Focus op je eigen talent

Patricia de Groot gaat in deze 2-daagse verder dan het in kaart brengen van gedrag, kwaliteiten en overtuigingen. Dit topcoaching traject richt zich onder meer op: hoe haal je het maximale uit jouw eigen unieke talenten, wat is je (groei)potentieel en wat zijn je levensdoelen. Je krijgt tijdens deze 2 dagen alle aandacht en ruimte voor jouw groeiproces. Daardoor bereik je ook een maximaal resultaat.

Resultaat

 • Je ervaart meer diepgang in je communicatie​
 • Je belemmerende patronen worden inzichtelijk​
 • Je functioneert meer vanuit je eigen kracht
 • Je bent in staat je focus scherp te stellen op de wereld en je wereldbeeld
 • Je hebt je je eigen unieke talent in kaart en weet je hoe je dat talent het beste kan inzetten

Er is veel meer winst te halen uit jezelf. Kom erachter wat je belangrijk vindt in je leven. Bepaal in een veilige omgeving, samen met Patricia de Groot welke stappen nodig zijn om te komen waar je wilt zijn. Met deze 1-op-1 Topcoaching leer je met plezier vanuit je eigen kracht te functioneren.

Maatwerk

Deze 1-op-1 is een intensieve 2-daagse die van 10.00 uur tot 17.00 uur duurt en plaats vindt op twee aaneengesloten dagen. Daarbij wordt dieper ingegaan op patronen, blokkades en persoonlijke communicatie. Dit traject is uiteraard maatwerk en is totaal afgestemd op je persoonlijke situatie en doelen.

Niveau N.V.T.
Vorm Full-time
Incompany Ja
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 2 dagen
Locatie Amstelhoek
Tijden Overdag
Type Non-degree (executive programmes)
Kosten €2750
Les locatie type Op het instituut
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Startmaanden januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Provincie Utrecht
Maximaal aantal deelnemers 1
Afronding Certificaat
 • Patricia de Groot
  Patricia de Groot - Business + Life coach Patricia de Groot
  Docent
  Werkwijze
  Patricia haar werkwijze is een combinatie van 35-jaar ervaring in het bedrijfsleven en eigen talent. Dit krachtig samenspel zet ze in om snel en vakkundig inzicht te krijgen in een persoon of situatie. Dat doet zij met behulp van haar talent van 'helder zien' en haar scherpe intuïtie. Haar grote drijfveer is bewustzijn, verdieping en ontwikkeling brengen in het leven van anderen. Deze tijd is er ook rijp voor. Steeds meer mensen en bedrijven krijgen door dat de mooiste ontwikkelingen en de grootste successen te vinden zijn door naar binnen te kijken. Door af te rekenen met patronen die je niet meer helpen en je te bevrijden van blokkades, kun je je volledige potentieel als mens en als professional ontplooien. De vitaliteit en het levensgevoel dat je daarvan krijgt zijn onbetaalbaar.

  Werkvisie
  Bewustwording is de sleutel tot verandering. Het verleden overkomt je. Daar kun je niets aan veranderen. Wel aan de manier hoe je er mee omgaat. Jij bent 'de createur van je eigen leven'.

  Werkgebied
  Het werkgebied van Patricia bestaat uit het adviseren en coachen van ondernemers, management teams, professionals en personen die zich willen ontwikkelen in hun persoonlijke groei. Dat doet ze in de vorm van 1-op-1 coaching (intensieve tweedaagse), workshops en consulten over werk- en levensvragen.

  Werkmethodes
  Patricia heeft vele opleidingen gevolgd zoals Regressie, Enneagram, Familie- en organisatieopstellingen, Kernkwaliteiten, Mindmapping en Rouw en Verlieskunde. Plus vele andere cursussen en dat doet zij tot op de dag van vandaag. Tevens is ze NLP Business Master Practitioner en Internationaal gecertificeerd NLP trainer en gaf ze vele jaren vanuit haar eigen bedrijf gecertificeerde NLP Business Practitioner- en Mastertrainingen in het bedrijfsleven.
Het is een reset, ik ben wakker geworden!

Liana van Zwieten over 'Haal het beste uit jezelf'

Welke patronen en overtuigingen belemmeren jou om jezelf te kunnen ontplooien? Dat analyseer je samen met Patricia de Groot tijdens de 'Tweedaagse 1-op-1 Coaching - Haal het beste uit jezelf'. Een ideaal moment om valkuilen en sterke kanten te benoemen, zodat je bewust kan worden en inzichten krijgt. En bovenal: op kunt ruimen! Want welke patronen en overtuigingen zijn ballast en kun je achter je laten?

1-op-1 Coaching: 'Het is een reset, ik ben wakker geschud'
Liana van Zwieten, eigenaar van Eigenwijz Advies, heeft de 1-op-1 bij Patricia de Groot gedaan en laat weten dat het een 'reset' was voor haar. 'Het was een wake-up call en ik ben werkelijk wakker geschud.' De aanleiding voor een 1-op-1 hoeft niet dramatisch te zijn. Sterker nog, we herkennen allemaal wel een punt in ons leven waarin je weet wat je wilt en vooral wat je niet wilt. Dat is goed, én toch loop je vast, zelfs als je situaties anders probeert te benaderen. Liana beaamt dit: 'Je herkent patronen en bepaalde situaties of gevoelens die steeds terug komen. Tijdens de 1-op-1 bespreek je dan ook alles wat van belang is geweest in je leven. Dit deden we middels mindmap en dat vond ik echt geweldig! Zo werd het overzichtelijk, visueel en makkelijk te volgen. Ik heb veel inzichten gekregen, ben mij bewust geworden van mijn (wenselijke) gedrag. Sinds de 1-op-1 ben ik mezelf weer aan het ontplooien, ik doe wat ik wil en leuk vind. Ik ben mezelf aan het herontdekken. Een tijd lang was ik wie ik moest zijn, maar niet wie ik ben. Dat tij is nu gekeerd.'

Toewerken naar een doel
'Zo kwamen we zelfs op het punt dat ik nog dingen tegen bepaalde mensen moest zeggen, om ballast kwijt te raken,' vertelt Liana. 'Ik heb mij bloot kunnen geven tijdens de 1-op-1, maar vervolgens ook kwetsbaar op kunnen stellen richting die mensen. Deze werkwijze vind ik geweldig, want samen werkten we toe naar een doel.' Zo was het doel van Liana om niet alleen voor anderen te leven, haar zelf niet weg te stoppen, maar juist weer te doen waar ze zin in heeft. 'Heel bijzonder, want ik heb enorm gehuild toen ik er achter kwam dat ik mijzelf al die jaren zo voor de gek heb kunnen houden. Nu ben ik mij weer aan het ontplooien, ik doe wat ik wil en wat ik leuk vind.' Ik laat mijn creativiteit weer in andere vormen toe. Ook breng ik meer tijd door met de mensen die belangrijk voor mij zijn.'

Cadeau aan jezelf
Die verandering is ontstaan na bewustwording en daar zegt Liana het volgende over: 'Ik merk dat het nog lang doorwerkt. Juist omdat ik veranderd ben en mijn omgeving daar aan zal moeten wennen, vooral de mensen die dicht bij mij staan. Dat is prima, want uiteindelijk sta je er niet alleen voor. Dankzij Patricia de Groot, die haar vak heel serieus neemt, heb ik mijn (onbewuste en later bewuste) doel bereikt. Ik raad het dan ook iedereen aan. Het is een mooi en belangrijk cadeau aan jezelf.'

Barbara van Baarsel voor Liana van Zwieten
Keuzes maken

Keuzes maken

"Ik heb eindelijk inzicht gekregen in wat mij tegenhoudt om keuzes te durven maken en hoe mijn patronen te doorbreken".

Pieter
Meer balans

Patronen

"Ik heb eindelijk inzicht gekregen in wat mij tegenhoudt om keuzes te durven maken en hoe mijn patronen te doorbreken".

Marije
Profijt

Profijt

"Zelfs vijf jaar verder dan de training heb ik nog profijt van de tools die Patricia aanreikte om mijn (levens)doelen te halen. Verdwenen is die ingesleten vloermatmentaliteit. Ongekend sterke leerstof die blijft werken!"

Dirk
Inzicht

Inzicht

"Ik heb inzicht gekregen in de manier waarop ik in mijn werk zat, daardoor de keus gemaakt om op zoek te gaan naar werk dat beter bij mij past".

Carmen
Ik ben weer wie ik was

Ik ben weer wie ik was

"Door de 1op1 training en het volgen van de adviezen die ik gekregen heb en opgevolgd, ben ik weer tot mijzelf gekomen. Ik ben weer wie ik was en dat merk ik elke dag. Ik heb plezier in de dingen die ik doe en zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ik ben door de 1op1 training enorm bewust geworden van mijzelf en het punt waarop ik stond. Oude 'fouten' ben ik kwijt en ik handel nu van nature op de juiste wijze. Dat levert mij in mijn werk en privé situatie enorm veel voordeel op."

Carien