Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Masterclass Thesis MBA

Avansplus (Avans+), improving professionals

  • Beschrijving
  • Overzicht

Masterclass Thesis MBA

Iets voor u?

U wilt de Executive Master of Business Administration (MBA) afronden.

Doelgroep

U heeft de eerste 3 masterclasses van de Executive Master of Business Administration (MBA) afgerond en bent klaar voor uw afsluitend onderzoek.

Werkvorm

De masterclass is geheel gewijd aan het maken van een thesis. In de thesis komen alle verworvenheden uit de eerste 3 masterclasses samen. U doet op basis van een strategisch probleem uit uw eigen organisatie, waarbij innovatie en verandering een rol spelen, een gefundeerd onderzoek. U wordt tijdens het onderzoek en schrijven van de thesis inhoudelijk intensief begeleid door een ervaren professional. Er is veel aandacht voor de methoden en technieken van onderzoek, alsmede voor de vertaling van de resultaten naar de praktijk van de organisatie.

Resultaat

Na de succesvolle afronding van de Masterclass Thesis MBA ontvangt u het getuigschrift Master of Business Administration (MBA diploma). Deze professionele master bedrijfskunde in deeltijd is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO), CROHO: 70124.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 9 maanden
Tijden Avond
Kosten €4000
Titulatuur Geen titel
Website https://avansplus.nl/opleidingen/management-bedrijfskunde/mba-nederlandstalige-executive-master-of-business-administration/mba-nederlandstalige-executive-master-of-business-administration/masterclass-thesis-mba
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Bewijs van deelname