Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Opleiding: APICS/CPIM

Aangeboden door: Avansplus (Avans+), improving professionals

  • Beschrijving
  • Overzicht

APICS/CPIM

Aan logistieke kennis en ervaring ontbreekt het u niet. Toch zoekt u nog meer verdieping op het gebied van productie- en voorraadmanagement. Met onze opleiding APICS/CPIM zit u dan zeker goed. CPIM staat voor Certified in Production and Inventory Management en levert u een internationaal erkende titel op.

APICS / CPIM

Op logistiek vakgebied heeft American Production & Inventory Control Society (APICS) wereldwijd een vooraanstaande positie. Met 70.000 leden bezit deze vereniging een schat aan kennis en ervaring. Het curriculum van onze APICS / CPIM opleiding is niet voor niets door APICS bepaald.

Doelgroep

U denkt en werkt minimaal op bachelorniveau binnen het vakgebied logistiek en u wilt uw kennis verder uitbreiden en verdiepen. Verschillende logistieke functies sluiten aan op deze opleiding waaronder: operationsmanagers, adviseurs, projectleiders, managementteamleden, medewerkers vanuit verkoopfunctie en masterplanners. Een goede beheersing van Engels is voor deze APICS / CPIM training gewenst.

Werkvorm

Tijdens de APICS / CPIM opleiding bestudeert u literatuur en werkt u casussen uit. Uw kennis en ervaring deelt u met de andere deelnemers en met de docenten. Deze ervaren docenten begeleiden u in het leerproces en geven u modulegerichte studieadviezen.

Resultaat

Aan het eind van de opleiding APICS/CPIM kunt u de logistieke processen binnen uw organisatie grondig analyseren. U beschikt over voldoende kennis en inzicht om complexe logistieke vraagstukken op te lossen.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Doorlooptijd 6 maanden
Tijden Avond
Kosten €4450
Titulatuur Geen titel
Website https://avansplus.nl/opleidingen/management-bedrijfskunde/logistiek-management/apics-cpim
Benodigde taalkennis Nederlands
Maximaal aantal deelnemers 15
Afronding Diploma